Dé huidkliniek in Groningen

Heb jij last van huidproblemen en ben je op zoek naar huidverbeterende behandelingen? In onze huidkliniek in Groningen (Zuidlaren) werken we met een concept dat we zelf hebben ontwikkeld en waar al jarenlang optimale resultaten mee worden bereikt. We pakken niet alleen het zichtbare probleem aan, maar starten juist bij de onderliggende oorzaak. Door eerst de oorzaak op te lossen, kan het probleem veel effectiever aangepakt worden waardoor blijvend resultaat wordt behaald. Onze werkwijze is effectief voor veel huidproblemen als acne, rosacea, pigmentvlekken en huidveroudering.

De behandelingen in onze huidkliniek in Groningen

Heb je last van huidproblemen, alles al geprobeerd en lijkt er maar geen verbetering te zijn? Dan heb jij wat aan de behandelingen in onze huidkliniek in Groningen.

Vrouw krijgt een bindweefselmassage bij Huidkliniek Steijaert.

Acne behandelingen

Voor acne behandelingen ga je naar onze huidkliniek in Groningen. Acne is een veelvoorkomend probleem en kan pijnlijk zijn, blijvende schade aanrichten en kan je enorm onzeker maken. De huidexperts in onze huidkliniek in Groningen hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van acne. Loop jij met dit probleem rond en wil je graag een oplossing? Plan dan een intake bij onze huidkliniek in Groningen!

Bindweefselmassage

In onze huidkliniek in Groningen geven wij bindweefselmassages voor het gezicht. Huidveroudering en een slechte huidstructuur zijn problemen waarmee iedereen te maken krijgt. Met een bindweefselmassage voor het gezicht worden collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid er jonger uitziet en de structuur verbeterd wordt. Plan een intake in onze huidkliniek in Groningen voor een jonge huid!

Ionzyme DF

Voor Ionzyme DF behandelingen ga je naar onze huidkliniek in Groningen. Heb je last van littekens, rosacea, couperose of een droge en gevoelige huid? Dan heb jij baat bij een behandeling met het Ionzyme DF apparaat. Dit stimuleert de opname van vitamines en voedingsstoffen. Plan een intake bij onze huidkliniek in Groningen en ervaar de resultaten van deze behandeling.

Microneedling

In onze huidkliniek in Groningen geven wij microneedling behandelingen. Problemen met de huidstructuur kunnen allerlei oorzaken hebben, zoals veroudering, acné of zonbeschadiging. Met de microneedling behandeling wordt de productie van collageen gestimuleerd waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert. De experts in onze huidkliniek in Groningen staan voor je klaar! Plan een intake.

Collageen Booster

Voor een Collageen Booster behandeling ga je naar onze huidkliniek in Groningen. Na verloop van tijd neemt de productie van collageen steeds verder af. Dit zorgt voor huidveroudering, zichtbare rimpels en verslapping van de huid. De Collageen Booster prikkelt de huidcellen om meer collageen aan te maken waardoor de huid een jongere uitstraling krijgt. Benieuwd naar de resultaten? Plan dan een intake in onze kliniek.

Uniek concept in onze huidkliniek in Groningen

Om optimale resultaten te behalen, hebben wij een uniek concept ontwikkeld dat geschikt is voor bijna alle huidproblemen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de meeste huidproblemen van binnenuit komen. We kunnen dan wel de zichtbare problemen proberen te verhelpen, maar als de onderliggende oorzaak niet wordt aangepakt, zal dit geen langdurige oplossing bieden.

We starten de behandelingen altijd van binnenuit. We doen een 0-meting om te kijken waar de huid behoefte aan heeft, zorgen dat die behoeftes vervuld worden en gaan pas dan aan de slag met het verhelpen van de zichtbare problemen.

Meer weten over ons unieke concept? Lees het hier!

Intake plannen in onze huidkliniek in Groningen

Voordat we aan de slag gaan met de behandelingen, doen we een intake. We bespreken jouw verwachtingen en stellen een behandelplan op. Gaan we aan de slag, dan is het intakegesprek helemaal gratis*!

*Een los intakegesprek kost €55,-

Je kunt direct een intakegesprek plannen in onze online agenda. Liever eerst contact? Dan kun je ons bellen, mailen, WhatsAppen of het contactformulier invullen.

Vrouw krijgt een bindweefselmassage bij Huidkliniek Steijaert.

Kennisbank