Nano CellCare therapie

Wil je de tekenen van huidveroudering aanpakken? Nano CellCare is een innovatieve therapie die vanaf je 22ste kan helpen de klok van huidveroudering te vertragen. Deze behandeling combineert vitamine C, hyaluronzuur en mineralen om de huid tot op spierniveau te voeden en te herstellen. Geschikt voor iedereen, wordt Nano CellCare aanbevolen voor een reeks huidproblemen zoals acne, roodheid, littekens en huidverjonging. Ontdek meer over deze unieke therapie en plan een intakegesprek in onze huidkliniek.

Vertraag de klok van huidveroudering

Vanaf ongeveer je 22ste levensjaar begint het lichaam te verouderen. De eerste tekenen van veroudering beginnen in de jaren daarna zichtbaar te worden, bijvoorbeeld fijne lijntjes, lachrimpels, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken.


In de loop van ons leven verliezen we essentiële lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur en mineralen. Deze zijn essentieel en helpen onze cellen optimaal te functioneren en te vernieuwen.

Nanotherapie Huidkliniek Steijaert
Nanotherapie Gezicht Huidkliniek Steijaert

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling gebruiken we vitamine C en hyaluronzuur in combinatie met mineralen. We voeden de huidcellen hiermee tot op spierniveau. De afgenomen hoeveelheid hyaluronzuur als gevolg van veroudering wordt weer aangevuld tot eerdere niveaus. Hierdoor kan de oorspronkelijke celstructuur op een natuurlijke manier worden hersteld en kunnen we huidproblemen mogelijk verbeteren en voorkomen.


Het is mogelijk om op celniveau te werken met een effectieve combinatie van voedingsstoffen zoals mineralen die de huid voeden.

Ervaringen Nano CellCare Therapie

Video afspelen over Nano cell huidtherapie Ervaring
Video afspelen over Ervaring nano cell huidtherapie

Het voordeel van behandelen via de huid

Het mooie van Nano CellCare is dat we de lichaamseigen stoffen via de huid laten opnemen. Hiermee omzeil je het spijsverteringsstelsel. Bij supplementen die je inneemt is het altijd maar de vraag hoeveel voedingsstoffen over blijft voor de huidcellen. Met Nano CellCare weten zien we al na een paar behandelingen zichtbaar resultaat in de huid.

Voor wie is Nano CellCare geschikt?

Nano CellCare is in principe voor iedereen goed. In de huidkliniek adviseren we deze therapie bij de volgende indicaties:

  • Huidverzorging: Acne, Roodheid en doffe huidteint
  • Herstel van de huid: Littekens en brandwonden
  • Huidverjonging: Hydratatie
  • Volume en herstel: Herstel van volume in borst- en billenweefsel
  • Purificatie: Eczeem en huiduitslag bij allergieën. 
  • Anti-aging: Gezicht, hals en decolleté

Nano CellCare is een practice-based therapie die gericht is op het verbeteren van de huidgezondheid en is geen vervanging van een medische behandeling, maar aanvullend.

 

Wil je meer weten over Nano CellCare therapie? Plan een intakegesprek in onze huidkliniek of neem contact op voor meer informatie.

Ervaringen Nanotherapie