Dé schoonheidssalon in Zuidlaren

Ben jij een van de velen die last heeft van huidproblemen en ben je op zoek naar een huid verbeterende behandeling? In onze schoonheidssalon in Zuidlaren werken we met een uniek door ons ontwikkeld concept. Inmiddels bereiken we al jaren optimale resultaten met behulp van onze unieke manier van behandelen. Door eerst de oorzaak op te lossen, kan een huidprobleem veel effectiever aangepakt worden waardoor een blijvend resultaat behaald wordt. Onze werkwijze is effectief voor veel verschillende problemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken, huidveroudering etc.

De werkwijze in onze schoonheidssalon in Zuidlaren

Bij Steijaert schoonheidssalon in Zuidlaren hebben we speciaal voor het verbeteren van de huid onze eigen werkwijze ontwikkeld. Wij geloven dat het verbeteren van de huid voor een groot deel van binnenuit moet komen. Dit is dan ook het uitgangspunt van onze werkwijze.

Een behandeling bij onze schoonheidssalon in Zuidlaren begint altijd met een nulmeting. Hierbij gaan wij uitzoeken wat de huidige conditie van de huid is. Op deze manier kunnen we bepalen welke behandeling de huid aan kan, wat de huid zelf kan en waar de huid hulp nodig heeft om te verbeteren.

Na de nulmeting gaan we aan de slag met de huid verbeteren van binnenuit. Als de huid voldoende bouwstenen krijgt om zichzelf te kunnen onderhouden, slaan aanvullende producten en behandelingen veel beter aan. Om de huid van binnenuit te verbeteren werken we met verschillende supplementen, zoals vitamine A en Omega 3. Deze supplementen activeren de cellen in de huid om zelf collageen, elastine en vocht aan te maken. We hebben met deze werkwijze ervaren dat dit een effectieve manier is om de huid gezond, egaal en vitaal te krijgen.

Nadat de huid van binnenuit is verbeterd, pakken we huidproblemen aan die dan nog overblijven. Dit doen wij op verschillende manieren, afhankelijk van het probleem. Zo hebben we de mogelijkheid om te kiezen voor een bindweefselmassage, microneedling, lonzyme DF of een collageen booster om de aanmaak van collageen te stimuleren. Heb je last van acne? Dan hebben we speciale acne behandelingen om acne te bestrijden.

Wil je na de behandeling ook thuis aan de slag met het verbeteren van je huid? We hebben naast onze schoonheidssalon in Zuidlaren ook een webshop met verschillende producten, waarmee je thuis aan de slag kan gaan met huidverbetering. Wij werken met producten van de merken ZO Skin Health, Environ en Image Skincare. Daarnaast hebben wij ook make-up van Jane Iredale in onze shop. Dit is make-up zonder talk, waardoor je huid langer gezond blijft.

Ionzyme DF machine behandeling bij Huidkliniek Steijaert

De behandelingen in onze schoonheidssalon in Zuidlaren

Heb je last van huidproblemen, inmiddels alles al geprobeerd en er lijkt maar geen verbetering te zijn? Dan helpen wij bij Steijaert Schoonheidssalon je graag om van huidproblemen af te komen. Van een nulmeting van de huid tot de volledige nazorg, in onze schoonheidssalon in Zuidlaren zorgen wij voor een optimale huidverzorging.

Vegan acne behandeling

Acne behandeling

Voor een acne behandeling ga je naar onze schoonheidssalon in Zuidlaren. Acne is een huidprobleem dat bij veel mensen voorkomt en verschillende effecten kan hebben, zoals pijn, schade aan de huid en een aangetast zelfbeeld. De huidexperts in onze schoonheidssalon in Zuidlaren zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne.

Vrouw krijgt een bindweefselmassage bij Huidkliniek Steijaert.

Bindweefselmassage

In onze schoonheidssalon in Zuidlaren geven wij bindweefselmassages voor het gezicht. De veroudering van de huid en een verslechte huidstructuur zijn problemen waar iedereen uiteindelijk mee te maken krijgt. Door middel van een bindweefselmassage voor het gezicht, wordt de productie van collageen en elastine bevorderd. Waardoor de huid er jonger uitziet en de huidstructuur verbeterd wordt.

Ionzyme DF in combinate met microneedling bij Huidkliniek Steijaert kopie

Ionzyme DF

Voor een behandeling met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat, ga je naar onze schoonheidssalon in Zuidlaren. Een behandeling met het Ionzyme DF apparaat is bevorderend voor littekens, rosacea, couperose en een droge of gevoelige huid. Deze behandeling stimuleert de opname van vitamines en voedingsstoffen, waardoor de huid zichzelf beter kan onderhouden.

Pleased young patient receiving the microneedling treatment

Microneedling

Heb je problemen met de huidstructuur, veroorzaakt door veroudering, acné of zonbeschadiging? Dan is een microneedling behandeling in onze schoonheidssalon in Zuidlaren iets voor jou. Door middel van microneedling wordt de productie van collageen gestimuleerd, waardoor de huidstructuur verbeterd wordt.

Attractive woman at dayspa for skin treatment

Collageen booster

Hoe ouder de huid wordt hoe minder collageen geproduceerd wordt, dit leidt tot huidveroudering, zichtbare rimpels en verslapping van de huid. Door middel van een collageen booster prikkelen we de huid om weer meer collageen aan te maken, waardoor de huid een jongere uitstraling krijgt.

Client bij Steijeart Huidkliniek
Resultaten bij Steijeart Huidkliniek

Een intake plannen in onze schoonheidssalon in Zuidlaren

Voordat we aan de slag gaan met het behandelen van je huid, doen we altijd eerst een intake. Tijdens een intake bespreken we jouw verwachtingen, analyseren je huid en stellen we een behandelplan op. Gaan we na de intake van start met de huid verbeterende behandeling, dan is het intakegesprek geheel gratis*!

*Een los intakegesprek kost €55,-

Je kunt direct een intakegesprek plannen in onze online agenda. Liever eerst contact? Dan is het mogelijk om ons te bellen, mailen, Whatsappen of het contactformulier in te vullen.