Ionzyme DF voor spectaculaire resultaten

Er zijn allerlei huidproblemen. Sommige liggen voor de hand, zoals huidveroudering, rimpels en huidverslapping. Andere zijn minder bekend, zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose. Ook littekens, acne en een droge en gevoelige huid vormen een probleem. Zou het niet geweldig zijn als er voor al deze problemen een behandeling bestond die niet alleen effectief was, maar zelfs ontspannend en fijn?

Met het Ionzyme DF-apparaat behalen we spectaculaire resultaten. Deze innovatieve behandeling is ideaal voor verschillende huidproblemen: rimpels en huidverslapping nemen af, pigmentvlekken, roodheid en littekens vervagen. Je huid straalt en je voelt je zekerder dan ooit. Behandelingen met de Ionzyme DF kunnen deel uitmaken van je traject voor huidverbetering.

Hoe werkt Ionzyme DF?

Het Ionzyme DF-apparaat is ontworpen door Environ. Na een behandeling met dit apparaat kan je huid de vitaminen en voedingsstoffen uit hun gezichtsverzorgingsproducten optimaal opnemen. Hierdoor zijn behandelingen voor huidverbetering nog effectiever. Je kunt deze behandeling eventueel combineren met microneedling. Het Ionzyme DF-apparaat biedt een combinatie van twee technologieën: intermitterende iontoforese en laagfrequentie sonoforese.

Ionzyme DF machine behandeling bij Huidkliniek Steijaert

Laagfrequentie sonoforese

Laagfrequentie sonoforese is een behandeling op basis van geluidsgolven, die trillingen opwekken. De trillingen maken de huid toegankelijk voor de werkzame bestanddelen van het gekozen serum van Environ. De opname van de actieve ingrediënten kan met het Ionzyme DF-apparaat tot wel 4000 keer worden verhoogd. Deze behandeling wordt ingezet voor kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip, pigmentvlekken, littekenweefsel en kraaienpootjes.

Intermitterende iontoforese

Met deze technologie splitst gepulseerde elektrische stroom de werkzame ingrediënten in een serum op in ionen en brengt ze naar de huidcellen. Door de iontoforese-behandeling kan de opname van vitaminen tot wel 400% hoger liggen. Met de iontoforese kunnen we vrij grote oppervlakken behandelen, zoals je gezicht of je hals. Daarvoor gebruiken we een speciaal masker of gaasdoek.

Werking van Ionzyme DF wetenschappelijk aangetoond

De uitstekende resultaten van het Ionzyme DF-apparaat zijn bewezen. Environ heeft wetenschappelijk onderzoek laten doen en daaruit kwamen de volgende conclusies:

  • Een verhoogde opname van de actieve bestanddelen door de combinatie van intermitterende iontoforese en laagfrequentie sonoforese is aangetoond. In vergelijking tot manuele massage verhoogt iontoforese de absorptie van de actieve bestanddelen met 400% en sonoforese met 4000%.
  • Bij sonoforese gebruikt de Ionzyme DF een frequentie die veiliger en effectiever is dan de frequentie die voorgaande apparaten gebruikten.
  • De effectiviteit van het apparaat is aangetoond voor de behandeling van de gevoelige huid, rimpels, ruwe plekken, huidverslapping, pigmentvlekken en littekens.

Zichtbare resultaten van Ionzyme DF

Het geeft alvast een goed gevoel dat de werking van behandelingen met Ionzyme DF wetenschappelijk zijn bewezen. Maar je ziet het ook gewoon in de spiegel! Je huid is gezond, straalt en voelt steviger aan. Je poriën zijn kleiner, roodheid, lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. In het kader van je behandeltraject heb je waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Je leeftijd en de conditie van je huid zijn daarvoor bepalend. Toch zijn de resultaten al na twee of drie behandelingen goed zichtbaar. Benieuwd naar wat wij voor je huid kunnen doen?

Ionzyme DF: veilig, pijnloos en ontspannend

Een behandeling met het Ionzyme DF-apparaat is veilig en volstrekt pijnloos. Sterker nog: het is ontspannend en comfortabel. En het is geschikt voor alle huidtypen en huidcondities. De Ionzyme DF is bijzonder effectief bij de behandeling van acne, littekens, rosacea, couperose en een droge en gevoelige huid. Ook zetten we het apparaat graag in om zonneschade, striae en cellulitis te herstellen. We gebruiken de Ionzyme DF vooral voor behandelingen in het gezicht, de hals en het decolleté. Na de behandelingen zie je er jaren jonger uit. Je zit letterlijk én figuurlijk weer lekker in je vel.

Environ producten

Combinatie met Environ producten

Voor optimale resultaten is het belangrijk om behandelingen met het Ionzyme DF apparaat te combineren met het thuisgebruik van de huidverzorgingsproducten van Environ.
Door thuis gebruik te maken van de vitamineproducten raakt je huid gewend aan deze doseringen en kan er een voldoende hoge dosis vitamine A worden gebruikt tijdens de behandelingen met het apparaat.

Binnenkant van de huid

Combinatie met microneedling

Aanvullend op behandelingen met het Ionzyme DF apparaat kan microneelding worden ingezet om de Environ producten extra goed hun werk te laten doen. Door deze combinatie van behandelingen wordt de opname van vitamines door de huid nog meer verhoogd. De ingrediënten dringen ongeveer 10.000 keer dieper in de huid dan wanneer deze alleen op de huid worden aangebracht. Hoe hoger de dosering vitamines die de onderste lagen van de opperhuid bereiken, hoe meer collageen er wordt aangemaakt.

Meer weten over microneedling? Kijk hier!

Client bij Steijeart Huidkliniek
Resultaten bij Steijeart Huidkliniek

Onze aanpak voor huidverbetering

We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je met onze huidspecialist wat jouw wensen en verwachtingen zijn en kun je alle vragen stellen die je hebt.

Om te zorgen dat jouw huid verbeterd wordt en thuisproducten en behandelingen optimaal te laten slagen, kijken we eerst in welke conditie de huid is. We willen weten hoeveel de huid kan leveren om tot een goed resultaat te komen. Met behulp van een collageen scan en een fotoapparaat wordt een huidanalyse gemaakt. Hierna stellen we een persoonlijk behandelplan op en geven we een prijsindicatie.

Wij hebben ervaren dat de huid van binnenuit verbeteren een belangrijke factor is in de resultaten en effectiviteit van producten en aanvullende behandelingen. Daarom starten we het traject altijd met het verbeteren van de huid van binnenuit door supplementen als vitamine A en omega 3 toe te voegen aan de huid.

Als de huid in staat is om te leveren, kijken we met welke ingrediënten voor thuisverzorging en aanvullende behandelingen resultaat kunnen behalen.

Benieuwd naar een behandeling met het Ionzyme DF apparaat?

Plan een intake met een van onze huidspecialisten.