Behandeling met het Ionzyme DF apparaat

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat vormen een uitwendige manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van dit apparaat maakt deel uit van je gezichts- of lichaamsbehandeling en geeft prachtige, zichtbare resultaten.

Wat doet het Ionzyme DF apparaat?

Het Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het optimaal opnemen van vitamines en voedingsstoffen uit de Environ gezichtsverzorging. De verbetering van opname door de huid is cruciaal voor effectieve huidverbeterende behandelingen. Het apparaat combineert twee technologieën: intermitterende Iontoforese en laagfrequentie Sonoforese.
Ionzyme DF machine behandeling bij Huidkliniek Steijaert

Laagfrequentie Sonoforese

Deze behandeling zorgt door middel van geluidsgolven voor het transporteren van de vitamines door de huid. De geluidsgolven wekken trillingen op die worden overgebracht in de huid. Die trillingen openen de cellen in de bovenste huidlaag. De geluidsgolven openen de ‘ramen en deuren’ van de huid.

Intermitterende Iontoforese

Deze behandeling zorgt voor een verhoogde opname van actieve ingrediënten uit producten gepulseerde elektrische stroom. Deze stroom helpt om de werkzame ingrediënten te splitsen in kleinere deeltjes en duwt de actieve deeltjes tot diep in de levende huidcellen.

Resultaten van behandelingen met het Ionzyme DF apparaat

Het effect van de Ionzyme DF behandelingen is een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. De poriën zien er fijner uit, de huid voelt meer gehydrateerd en steviger aan, rode vlekjes, lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar.
De resultaten van behandelingen met het Ionzyme DF apparaat zijn al na twee of drie behandelingen zichtbaar. De huid ziet er stralender uit en voelt prettiger aan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor resultaat?

Hoeveel behandelingen nodig zijn voor resultaat is afhankelijk van de persoon. De leeftijd van de huid, de huidconditie en de problematiek zijn bepalend voor de hoeveelheid behandelingen. Door een kuur van een aantal behandelingen worden de beste resultaten bereikt. Tijdens het intakegesprek wordt met je besproken wat het verwachte aantal behandelingen is.

Voor wie is de behandeling met het DF Ionzyme apparaat?

De behandeling met het DF Ionzyme apparaat is ontspannend en comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en condities. Het apparaat is bijzonder effectief bij de behandeling van acne, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Ook voor het aanpakken van zonneschade, striemen en cellulitis is een behandeling met het Ionzyme DF apparaat een effectieve methode.

De behandeling kan worden uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté.

Environ producten

Combinatie met Environ producten

Voor optimale resultaten is het belangrijk om behandelingen met het Ionzyme DF apparaat te combineren met het thuisgebruik van de huidverzorgingsproducten van Environ.
Door thuis gebruik te maken van de vitamineproducten raakt je huid gewend aan deze doseringen en kan er een voldoende hoge dosis vitamine A worden gebruikt tijdens de behandelingen met het apparaat.

Binnenkant van de huid

Combinatie met microneedling

Aanvullend op behandelingen met het Ionzyme DF apparaat kan microneelding worden ingezet om de Environ producten extra goed hun werk te laten doen. Door deze combinatie van behandelingen wordt de opname van vitamines door de huid nog meer verhoogd. De ingrediënten dringen ongeveer 10.000 keer dieper in de huid dan wanneer deze alleen op de huid worden aangebracht. Hoe hoger de dosering vitamines die de onderste lagen van de opperhuid bereiken, hoe meer collageen er wordt aangemaakt.

Meer weten over microneedling? Kijk hier!

Client bij Steijeart Huidkliniek
Resultaten bij Steijeart Huidkliniek

Onze aanpak voor huidverbetering

We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je met onze huidspecialist wat jouw wensen en verwachtingen zijn en kun je alle vragen stellen die je hebt.

Om te zorgen dat jouw huid verbeterd wordt en thuisproducten en behandelingen optimaal te laten slagen, kijken we eerst in welke conditie de huid is. We willen weten hoeveel de huid kan leveren om tot een goed resultaat te komen. Met behulp van een collageen scan en een fotoapparaat wordt een huidanalyse gemaakt. Hierna stellen we een persoonlijk behandelplan op en geven we een prijsindicatie.

Wij hebben ervaren dat de huid van binnenuit verbeteren een belangrijke factor is in de resultaten en effectiviteit van producten en aanvullende behandelingen. Daarom starten we het traject altijd met het verbeteren van de huid van binnenuit door supplementen als vitamine A en omega 3 toe te voegen aan de huid.

Als de huid in staat is om te leveren, kijken we met welke ingrediënten voor thuisverzorging en aanvullende behandelingen resultaat kunnen behalen.

Benieuwd naar een behandeling met het Ionzyme DF apparaat?

Plan een intake met een van onze huidspecialisten.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.