Team

Charlotte Steijaert

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Charlotte Steijaert,

Ik werk sinds mijn 19de met heel veel plezier als schoonheidsspecialiste. Nu, na bijna 20 jaar, heb ik veel kennis opgedaan over de huid die ik graag wil doorgeven. Ik ga een nieuwe stap maken in ons bedrijf door me meer te richten op het begeleiden van ons team. Dat vind ik een spannende, maar ook hele leuke nieuwe uitdaging! Mijn doel is om een fijne werksfeer te creëren waarin iedereen zijn kwaliteiten kan ontwikkelen en vooraf veel plezier heeft!

Annet Steijaert

Huidspecialist en gezondheidsadviseur

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Annet Steijaert,

Ik ben al meer dan 35 jaar actief in de beautybranche. In het begin van mijn loopbaan leerde ik dat acne een voeding niets met elkaar te maken hadden. Nu weten we wel beter! Mijn slogan is dan ook ‘een gezonde en stralende huid begint van binnenuit’. Omdat mijn dochters het roer steeds meer overnemen, vindt er een verschuiving plaats in mijn werkzaamheden. Naast mijn activiteiten in de huidkliniek, ben ik ook werkzaam als gezondheidsadviseur. Ik werk samen met een fantastisch team van schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, sporttrainers, kappers en anderen die vanuit hun passie voor gezondheid hun werk doen en hun ideeën willen verspreiden.

Mireille Steijaert

Backoffice

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Mireille Steijaert,

Na het afronden van mijn opleiding op een totaal ander vakgebied ben ik mijn zus en moeder gaan ondersteunen bij het financiële gedeelte van de toen nog twee aparte schoonheidspraktijken. Al snel ontstond het plan om deze samen te voegen en een grotere praktijk op te richten. Nog steeds ben ik verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering.

Ik vind het gaaf dat we door de kennis van drie generaties huidspecialisten, mijn grootouders waren in de familie het eerste, onze klanten voorgoed van hun huidproblemen af kunnen helpen door onze aanpak van verbetering van binnenuit.

Kimberley Piek

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Kimberley Piek

Mijn naam is Kimberley Piek. Mijn werk als huidspecialiste komt voort uit de passie die ik heb voor het gezonder maken van de huid en de drive om dit te combineren met voeding en supplementen die dit totaal proces bevorderen. Al sinds mijn jeugd is dit een rode draad in mijn leven en ik heb met veel plezier al veel ervaring mogen opdoen in dit specialistische vak. Ik vind het mooi om mensen te helpen en door een gezamenlijk doel naar het beste resultaat toe te werken. Wij hebben hier met ons team een plan voor samen gesteld waarbij wij individueel kijken naar wat het beste voor de klant is. In de weg naar dit resultaat vind ik het belangrijk dat jij je als klant goed bij mij voelt…..

Yvonne van der Ploeg

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Yvonne van der Ploeg

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, heb ik in 2007 een hbo-opleiding tot huidtherapeut afgerond. Ik geloof dat de huid een weerspiegeling van de gezondheid is. Daarom kijk ik bij elk consult naar de behoefte en welke (voeding)ingrediënten de huid op dat moment nodig heeft. Bij een huidaandoening zoek ik de oorzaak van het probleem en probeer ik zo ‘holistisch’ mogelijk naar de mens als geheel te kijken. Mijn specialisaties: rosacea, pigmentvlekken, droge huid, eczeem, anti-aging en acne. Ik gun iedereen een mooie gezonde huid!

Anneke de Groot

Permanent make-up specialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Anneke de Groot

Ik ben al meer dan 35 jaar permanent make-up specialist. Daarvan werk ik ongeveer 10 jaar met veel plezier bij de familie Steijaert. Als permanente make-up specialist luister je naar de client en hun wensen, vandaar dat een gesprek vooraf altijd eerst wordt gepland. Zoals de client haar wensen heeft zo heb ik mijn uitdaging dat een wenkbrauw natuurlijk is en in het gezicht past. Wenkbrauwen moeten een aanvulling zijn en geen uithangbord van een gezicht. Belangrijk is de kleur en de vorm samen goed door te nemen. Zijn we het eens dan kan de wenkbrauw geplaatst worden. Naast wenkbrauwen doe ik ook eyeliners en lipliner(correcties).

Meer weten over ons concept?

Plan direct een intakegesprek bij een van onze huidspecialisten.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.