Maak kennis met Team Steijaert

Charlotte Steijaert

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Charlotte Steijaert,

Ik ben Charlotte Steijaert, sinds twintig jaar schoonheidsspecialst. Mijn grootste ontdekking? Schoonheid kan niet zonder gezondheid. Het liefst werk ik met klanten die tot de kern van een probleem willen gaan, samen met mij naar de oplossing zoeken en mijn adviezen opvolgen, zodat hun huid gezond is en er zo mooi mogelijk uitziet. Daarvoor ontwikkelden wij het ‘Steijaert concept’: we meten eerst de conditie en de behandelmogelijkheden van de huid. Huidverbetering lukt niet als je alleen aan de buitenkant werkt en de binnenkant negeert. Wil je samen met mij de reis van huidverbetering en gezondheid ondernemen? Je bent van harte welkom!

Annet Steijaert

Huidspecialist en gezondheidsadviseur

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Annet Steijaert,

Schoonheid begint van binnen

Inmiddels ben ik meerdere decennia actief in de beautybranche. Uit ervaring weet ik dat een gezonde, stralende huid in het lichaam begint. Dit is het uitgangspunt geweest voor het Steijaert Concept: geef het lichaam eerst wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. Begin daarna met behandelen om de huid te verbeteren. Naast mijn werk in de huidkliniek ben ik actief als gezondheidsadviseur. Ik word omringd door een fantastisch team van schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en andere professionals die werken vanuit hun passie voor gezondheid.

Mireille Steijaert

Backoffice

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Mireille Steijaert,

Na het afronden van mijn opleiding op een totaal ander vakgebied ben ik mijn zus en moeder gaan ondersteunen bij het financiële gedeelte van de toen nog twee aparte schoonheidspraktijken. Al snel ontstond het plan om deze samen te voegen en een grotere praktijk op te richten. Nog steeds ben ik verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering.

Ik vind het gaaf dat we door de kennis van drie generaties huidspecialisten, mijn grootouders waren in de familie het eerste, onze klanten voorgoed van hun huidproblemen af kunnen helpen door onze aanpak van verbetering van binnenuit.

Kimberley Piek

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Kimberley Piek

Een persoonlijke band met jou

Als huidspecialist is het mijn passie om naar een prachtige huid toe te werken. Dat doe ik met behandelingen voor huidverbetering en met professionele adviezen om maximale resultaten te boeken. Ons behandelplan is nauwkeurig afgestemd op de behoeften van jouw huid. Behalve naar externe factoren kijken we naar je voeding, leefstijl en de supplementen die nodig zijn voor huidverbetering. Een persoonlijke band betekent veel voor mij. Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en dat je op mij en mijn expertise vertrouwt. Laten we samen de natuurlijke schoonheid onthullen die in jouw huid schuilt.

Yvonne van der Ploeg

Huidspecialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Yvonne van der Ploeg

Iedereen een stralende, gezonde huid

Behalve schoonheidsspecialiste ben ik een ervaren huidtherapeut. Volgens mij laat je huid precies zien hoe gezond je bent en hoe het met je gaat. Om de oorzaak van een huidprobleem te achterhalen, kijk ik naar de mens als geheel. Hoe leef je? Wat eet je, wat drink je en wat voor werk doe je? Hoe slaap je? Ik zoek uit wat je huid nodig heeft en met welke behandelingen ik je huid kan verbeteren. Mijn specialisaties zijn rosacea, pigmentvlekken, droge huid, eczeem, anti-aging en acne. Ik gun iedereen een stralende, gezonde huid.

Anneke de Groot

Permanent make-up specialist

Klik voor meer informatie

Mijn naam is Anneke de Groot

Permanente make-up moet bij je gezicht passen

Inmiddels ben ik al meer dan 35 jaar actief als permanent make-up specialist. Sinds 10 jaar maak ik deel uit van Team Steijaert. Ik luister graag naar jouw wensen. Daarom plannen we eerst een gesprek, waarin je precies kunt vertellen wat je wilt. Ik kijk met je mee en geef advies. Als ervaren professional vind ik het belangrijk dat de permanente make-up op een natuurlijke manier in je gezicht past. De eyeliner, lipliner of wenkbrauwen moeten aansluiten op je andere kenmerken en geen onrust veroorzaken. Ik neem ruim de tijd om samen met jou de kleur en de vorm te bepalen. Zijn we het eens? Dan kunnen we los en breng ik de permanente make-up van je dromen aan.

Meer weten over ons concept?

Plan direct een intakegesprek bij een van onze huidspecialisten.