Ruimte huren voor schoonheidsspecialiste

Ben jij een huidspecialist of schoonheidsspecialist en wil jij graag voor jezelf werken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij ons kun je als schoonheidsspecialiste een behandelruimte huren in Zuidlaren en word je opgenomen in een leuk team van specialisten zonder dat je de voordelen als zzp’er kwijt bent.

Huur in Zuidlaren een behandelruimte

In 2021 zijn wij met onze huidkliniek verhuisd vanuit Paterswolde naar Zuidlaren. In het bedrijvenpark in Zuidlaren hebben wij onze nieuwe kliniek gevestigd met twee behandelruimtes. Het bedrijvenpark is gevestigd op een prachtlocatie in een bosrijke omgeving en heeft goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. De inrichting van onze kliniek is licht, rustgevend en voorzien van alle gemakken.
Ruimte huren voor schoonheidsspecialiste Huidkliniek Steijaert

Het concept van Huidkliniek Steijaert

Als je bij ons als schoonheidsspecialiste een van de behandelruimtes wilt huren, dan krijg je de mogelijkheid om met ons concept te werken. Wij werken met een vaste werkwijze bestaande uit een aantal stappen.

Stap 1: Conditie van de huid

Voordat we starten met huidverbeterende behandelingen, kijken we eerst naar de staat van de huid op dat moment. Dit doen we met een collageenscan en we maken foto’s van de diepere lagen van de huid.

Stap 2: Verbeteren van binnenuit

Wij zijn van mening dat een huid die van binnenuit wordt verbeterd, beter reageert op producten en intensieve behandelingen. Daarom starten we het behandeltraject altijd met het verbeteren van de huid van binnenuit. Pas daarna gaan we aan de slag met producten en behandelingen.

Stap 3: De juiste producten

Wij gebruiken de producten van ZO Skin Health, Environ en Image Skincare. Daarnaast werken we met de make-up van Jane Iredale. Het gebruik van de juiste producten vullen we aan met intensieve behandelingen als bindweefselmassages, DF Ionzyme, microneedling of speciale acne behandelingen.

Meer weten over onze werkwijze?

Client bij Steijeart Huidkliniek

Wat zijn de voordelen een ruimte huren als schoonheidsspecialiste?

Werken als zzp’er heeft veel voordelen, maar je werkt alleen en hebt te maken met hoge investeringskosten om de apparaten en producten aan te schaffen.
Dit zijn de grote voordelen van het huren van een behandelruimte bij Steijaert Huidkliniek!

  • Je hebt een leuk team om je heen en je kunt gebruikmaken van ieders expertise
  • Je kunt gebruikmaken van ons bewezen concept waarmee we al veel goede resultaten hebben bereikt
  • Je kunt gebruikmaken van een goed ingerichte en uitgeruste behandelruimte
  • Je kunt gebruikmaken van de apparaten en producten
  • Je kunt je eigen klanten inbrengen, maar ook gebruikmaken van onze klantenkring
  • Heb je nog opleidingen nodig, dan kunnen wij de investering voor jou doen.

Ben je nieuwsgierig naar onze huidkliniek en wil je graag meer weten over het huren van een behandelruimte?

Neem gerust contact met ons op!