Huidverbeterende behandelingen

Heb jij last van huidaandoeningen? Speciaal daarvoor hebben wij verschillende huidverbeterende behandelingen.

Acne behandelingen

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen en kan verschillende oorzaken hebben. Wij bij Steijaert Huidkliniek hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van acne. Geen huid en geen acne is hetzelfde, daarom hebben we verschillende methodes waarmee we acne aanpakken.
acne and skin problem.
Massage bij Steijeart Huidkliniek

Bindweefselmassage gezicht

Naarmate de huid ouder wordt, neemt collageen en elastine in het bindweefsel af. Om de huidstructuur te verbeteren en huidverjonging te stimuleren, zijn bindweefselmassages voor het gezicht effectief. Een bindweefselmassage wordt toegepast op de laag tussen de spieren en de huid en is gericht op het herstelvermogen van de huid.

Ionzyme DF

Behandelingen met het Ionzyme DF apparaat zorgen voor een gezonde huid die langer gezond blijft. Het Ionzyme DF apparaat is onderdeel van de gezichtsbehandeling en geeft prachtige resultaten. Het apparaat combineert twee technologie├źn zodat vitamines beter opgenomen worden en doordringen in de huid.
Ionzyme DF machine behandeling bij Huidkliniek Steijaert
Microneedling bij huidkliniek steijaert

Microneedling

De structuur van de huid wordt door de jaren heen aangetast. Houdveroudering, acn├ę, zonbeschadiging, pigmentstoornissen of een grove huidstructuur kunnen daarvan de oorzaak zijn. Met microneedling wordt de collageenproductie gestimuleerd en hiermee wordt de huidstructuur verbeterd, weerbaarder, soepeler en steviger.

Collageen Booster

In de loop van de jaren wordt de aanmaak van collageen steeds minder. Dit zorgt voor rimpels en verslapping van de huid. Met de Collageen Booster worden de huidcellen geprikkeld om meer collageen aan te maken. Daardoor wordt de huid voller, zachter en krijgt het een jongere uitstraling.
collageen booster
Nanotherapie Huidkliniek Steijaert

Nano CellCare therapie

Wil je de tekenen van huidveroudering aanpakken? Nano CellCare is een innovatieve therapie die vanaf je 22ste kan helpen de klok van huidveroudering te vertragen. Deze behandeling combineert vitamine C, hyaluronzuur en mineralen om de huid tot op spierniveau te voeden en te herstellen. Geschikt voor iedereen, wordt Nano CellCare aanbevolen voor een reeks huidproblemen zoals acne, roodheid, littekens en huidverjonging. Ontdek meer over deze unieke therapie en plan een intakegesprek in onze huidkliniek.

Needling bij Steijeart Huidkliniek

Permanente make up

Tekst volgt…

Benieuwd naar de bindweefselmassage?

Plan een intake bij een van onze huidspecialisten.