Huidverbeterende behandelingen

Heb jij last van huidaandoeningen? Speciaal daarvoor hebben wij verschillende huidverbeterende behandelingen.

Acne behandelingen

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen en kan verschillende oorzaken hebben. Wij bij Steijaert Huidkliniek hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van acne. Geen huid en geen acne is hetzelfde, daarom hebben we verschillende methodes waarmee we acne aanpakken.
acne and skin problem.
Massage bij Steijeart Huidkliniek

Bindweefselmassage gezicht

Naarmate de huid ouder wordt, neemt collageen en elastine in het bindweefsel af. Om de huidstructuur te verbeteren en huidverjonging te stimuleren, zijn bindweefselmassages voor het gezicht effectief. Een bindweefselmassage wordt toegepast op de laag tussen de spieren en de huid en is gericht op het herstelvermogen van de huid.

Ionzyme DF

Behandelingen met het Ionzyme DF apparaat zorgen voor een gezonde huid die langer gezond blijft. Het Ionzyme DF apparaat is onderdeel van de gezichtsbehandeling en geeft prachtige resultaten. Het apparaat combineert twee technologie├źn zodat vitamines beter opgenomen worden en doordringen in de huid.
Gezichtsmassage bij Steijeart Huidkliniek 2
Needling bij Steijeart Huidkliniek

Microneedling

De structuur van de huid wordt door de jaren heen aangetast. Houdveroudering, acn├ę, zonbeschadiging, pigmentstoornissen of een grove huidstructuur kunnen daarvan de oorzaak zijn. Met microneedling wordt de collageenproductie gestimuleerd en hiermee wordt de huidstructuur verbeterd, weerbaarder, soepeler en steviger.

Collageen Booster

In de loop van de jaren wordt de aanmaak van collageen steeds minder. Dit zorgt voor rimpels en verslapping van de huid. Met de Collageen Booster worden de huidcellen geprikkeld om meer collageen aan te maken. Daardoor wordt de huid voller, zachter en krijgt het een jongere uitstraling.
Female face, collagen mask
Needling bij Steijeart Huidkliniek

Permanente make up

Tekst volgt…

Benieuwd naar de bindweefselmassage?

Plan een intake bij een van onze huidspecialisten.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.