Microneedling bij huidkliniek steijaert

We kennen het allemaal wel: de strijd tegen acne en de littekens die het achterlaat. Een gladde, egale huid lijkt soms een onbereikbare droom. Maar er is goed nieuws! Met behandelingen zoals SkinPen medisch microneedling komt die droom een stuk dichterbij. En als we dit combineren met de juiste voeding en supplementen, dan begint je huid niet alleen te herstellen, maar echt te stralen. Let wel, het is belangrijk dat je acne onder controle is voordat je begint.

Microneedling tegen Acne Littekens na Microneedling tegen Acne Littekens voor

Hoe werkt SkinPen microneedling?

Stel je voor: een behandeling die je huid vernieuwt zonder er al te ingrijpend in te grijpen. Dat is precies wat SkinPen doet. Door heel fijne naaldjes maakt het kleine wondjes in je huid. Klinkt misschien een beetje eng, maar deze minuscule wondjes zijn juist goed. Ze zetten je huid aan tot het maken van meer collageen en elastine. Het resultaat? Een gladdere huid, minder zichtbare littekens en een frissere uitstraling. Ideaal voor iedereen die zijn huid een nieuwe kans wil geven.

Waarom omega 3-vetzuren niet mogen ontbreken

Je bent wat je eet, toch? Dat geldt ook voor je huid. Omega 3-vetzuren, die je vooral in visolie vindt, zijn als superfood voor je huid. Ze helpen ontstekingen te verminderen en zorgen dat je huidcellen sterk en gezond blijven. Wanneer je SkinPen behandelingen aanvult met deze vetzuren, geef je je huid een dubbele boost. Aan de ene kant werk je aan de buitenkant met de SkinPen, en aan de andere kant voed je je huid van binnenuit met omega 3. Een win-win situatie!

Jouw pad naar een stralende huid

Op zoek naar een oplossing die echt werkt voor een gladdere huid en minder zichtbare littekens? Dan is SkinPen microneedling met een vleugje omega 3 de combinatie die je zoekt. Het is een pad dat je stap voor stap naar een gezondere, mooiere huid leidt.

Zet de eerste stap

Nieuwsgierig geworden naar wat microneedling voor jou kan doen? Perfect! Onze huidspecialist Yvonne staat klaar om samen met jou te kijken naar de beste aanpak voor jouw huid. Maak een afspraak voor een intake en begin aan jouw reis naar een stralende huid.

Inhoud

Zoeken

Kennisbank

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.