Heb je last van een doffe of vlekkerige huid? Wil je littekens verminderen of de structuur van je huid verbeteren? Dan is de SkinPen Collageen Inductie Therapie behandeling vast iets voor jou!

Hoe werkt SkinPen Collageen Inductie Therapie?

Met de SkinPen is het mogelijk om de huid in de diepte te vernieuwen. Tijdens een behandeling worden minuscule kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze microverwonding komen groeizame en helende factoren vrij. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Daarom gebruiken we ook wel de term Collageen Inductie Therapie (CIT). Door de celvernieuwing wordt de huid zichtbaar egaler. Pigmentvlekken verminderen en de huidstructuur verbetert. Ook fijne lijntjes en acnelittekens worden minder zichtbaar. Na een Microneedling behandeling met de SkinPen is de huid strakker, gladder en steviger. Om blij van te worden!

Wat maakt de SkinPen Collageen Inductie Therapie zo uniek en effectief?

Er zijn heel veel microneedling apparaten op de markt, het kwaliteitsverschil is echter heel groot. De SkinPen is de eerste FDA goedgekeurde medische microneedling methode ter wereld met een medische CE-markering klasse II en een ISO13485 certificaat. De SkinPen is met veel zorg ontwikkeld en geproduceerd in Amerika. De methode is onder andere getest en goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne en littekens. De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere microneedling apparaten, op de naald zelf worden ingesteld. Hierdoor werkt de SkinPen nog nauwkeuriger. Net zoals bij ons in de Huidkliniek staat bij de SkinPen veiligheid en kwaliteit voorop. Geen wonder dat wij hebben gekozen voor de SkinPen!

Welke huidproblemen zijn geschikt voor de SkinPen behandeling?

De SkinPen is geschikt voor alle huidtypes en de behandeling is het hele jaar door uitvoerbaar. Het is een veilige behandeling in een minimale tijd. De SkinPen kan voor diverse huidproblemen worden ingezet, zoals:

  • (acne)littekens
  • rimpels en fijne lijntjes
  • pigmentvlekjes
  • doffe huid
  • grove huidstructuur en grove poriën

Wat zijn de resultaten van de SkinPen?

Afhankelijk van de behandellocatie en de naalddiepte zal de huid er direct na de behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen, alsof je wat te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel neemt na enkele uren af. Bij sommige indicaties, zoals acnelittekens, kunnen kleine korstjes ontstaan. Bij de behandeling horen ook producten voor thuis die de eerste 24 tot 48 uur gebruikt kunnen worden. Deze producten kalmeren en verzachten de huid en minimaliseren de kans op een huidreactie. De producten zitten bij de behandelprijs inbegrepen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor optimaal resultaat zijn drie tot zes behandelingen nodig met een interval van 4 tot 6 weken. De aanmaak van collageen is een doorlopend proces. Het is bewezen dat dit proces nog maanden na de behandelkuur verbetert.

Wordt de SkinPen behandeling vergoed?

Microneedling wordt bij acne-littekens in het gezicht vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in de polisvoorwaarden naar de eisen die de zorgverzekeraar stelt. Wij zijn in het bezit van een acnespecialisatie en staan geregistreerd in het ANBOS-register.

Wil jij een stralende huid? Ga dan voor een SkinPen behandeling bij Steijaert Huidkliniek. Plan een intake of neem contact op voor meer informatie.

Inhoud

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.