Je kunt ook mooi oud worden

De Sleutel tot Mooi Ouder Worden

Ouder worden is iets wat we allemaal willen, maar het liefst zonder de zichtbare tekenen ervan in de spiegel. Waarom zou een extra rimpel een probleem zijn? Net zoals we de voorkeur geven aan een goed onderhouden oldtimer boven een roestig wrak, willen we ook mooi oud worden. Het doel is om collageen (stevigheid), hyaluronzuur (vocht) en elastine (elasticiteit) te stimuleren.

Stimulatie van collageen, hyaluronzuur en elastine

Goede cosmetica zijn essentieel voor huidverbetering, maar niet iedereen is zich bewust van de verschillen in effectiviteit. Medische producten zoals Obagi Medical werken in de diepere huidlagen, waar veroudering de huidcellen lui maakt. Retinol is wetenschappelijk bewezen als het enige effectieve antirimpelmiddel dat hier werkt, mits in hoge concentraties aanwezig. Actieve cellen produceren collageen voor stevigheid en zorgen voor hydratatie.

Voeding voor een Gezonde en Stralende Huid

Vitamines en mineralen voor huidonderhoud

De beste behandelingen kunnen weinig effect hebben op een ‘lege’ huid. Er moeten voldoende bouwstoffen aanwezig zijn voor de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine. Vitamines en mineralen houden de huid gezond en in goede conditie. Door ons voedingspatroon en intensieve voedingsteelt krijgen we vaak te weinig vitamines en mineralen binnen. Huidkliniek Steijaert volgt de ontwikkelingen op de voet en past nieuwe methodes toe zodra deze voldoende zijn getest en bewezen effectief.

Samenwerking met cosmetisch arts

De samenwerking met cosmetisch arts Edward Berends maakt het mogelijk om de huid weer gezond te maken. Huidproblemen zoals acne, rosacea, huidveroudering en pigmentvorming worden effectief aangepakt met Obagi Medical, een krachtige methode die dieper in de huid werkt. Bijvoorbeeld, hardnekkige pigmentvlekken (melasma) kunnen worden behandeld met de juiste producten en begeleiding, wat leidt tot uitstekende resultaten. Edward Berend is gespecialiseerd in het adviseren van de juiste Obagi Medical protocollen en werkt samen met de kliniek voor begeleiding.

Botox en Fillers: Cosmetische Behandelingen voor een Jongere Look bij Huidkliniek Steijeart

Huidkliniek Steijeart: Samenwerking met Specialisten in Botox en Fillers

Hoewel er nog vaak een taboe rust op botox en fillers, is er een groeiende interesse in anti-agingbehandelingen. Door de samenwerking met Edward en Afiena Berends zijn botox- en fillerbehandelingen nu ook beschikbaar bij Huidkliniek Steijeart. Beiden hebben ruime ervaring opgedaan in cosmetische geneeskunde. Afiena is tevens acupuncturist en heeft al ervaring opgedaan met cosmetische acupunctuur, waarmee ze klanten mooier maakte met behulp van acupunctuur. Door de groeiende vraag naar cosmetische behandelingen hebben Edward en Afiena zich gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers.

Een mooiere huid met skinboosters bij Huidkliniek Steijeart

Veel mensen weten dat rimpels kunnen verdwijnen met botox en fillers, waardoor men er jaren jonger uit kan zien. Bij Huidkliniek Steijeart kan Edward ook de huid verjongen door injecties met zeer fijn hyaluronzuur te geven. Hierdoor zal de huid er vitaler, elastischer en gezonder uitzien.

De kwaliteit van onze huid verslechtert onvermijdelijk naarmate de jaren verstrijken. Onze gewoonten, genen en zelfs het weer zijn factoren die invloed hebben op de conditie van onze huid. Restylane® skinboosters en die van Stylage bevatten zeer fijn hyaluronzuur, dat de huid revitaliseert en hydrateert. Op een natuurlijke manier verjongt het de huid en zorgt het voor een frisse uitstraling, zoals in de jongere jaren.

Door hyaluronzuur net onder de huid te injecteren, herstelt Edward de hydrobalans en verbetert hij de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid, wat zorgt voor hernieuwde energie. Veel van de positieve effecten zijn al na één behandeling zichtbaar, maar voor het beste resultaat zijn drie behandelingen met tussenpozen van twee tot vier weken nodig.

Skinboosterbehandeling: geschikt voor wie?

De skinboosterbehandeling bij Huidkliniek Steijeart is geschikt voor iedereen die te maken heeft met een verouderende en droger wordende huid. Met name fijne, oppervlakkige rimpeltjes zijn uitstekend geschikt voor een behandeling met skinboosters. Het is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk ogende verjonging zonder de onnatuurlijke effecten die soms geassocieerd worden met traditionele botox- of fillerbehandelingen.

Persoonlijke zorg en aandacht bij Huidkliniek Steijeart

Bij Huidkliniek Steijeart staat persoonlijke zorg en aandacht hoog in het vaandel. Edward Berends zorgt ervoor dat elke klant een

op maat gemaakte behandeling krijgt, afgestemd op hun individuele behoeften en wensen. Het doel is om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken dat past bij de unieke kenmerken van elke persoon.

Een uitgebreid scala aan behandelingen bij Huidkliniek Steijeart

Naast botox- en fillerbehandelingen biedt Huidkliniek Steijeart een breed scala aan behandelingen en diensten aan om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Denk hierbij aan huidverzorgingsadvies, medische huidproducten, voedingsadvies en begeleiding bij het gebruik van hoogwaardige cosmetica. Dankzij de samenwerking met Edward en Afiena Berends kunnen cliënten profiteren van de expertise en ervaring die zij meebrengen op het gebied van cosmetische behandelingen.

Boek een consult bij Huidkliniek Steijeart

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van de gezondheid en het uiterlijk van je huid, kun je bij Huidkliniek Steijeart terecht voor een persoonlijk consult. Tijdens dit consult worden je wensen en behoeften besproken en zal Edward, samen met het team van Huidkliniek Steijeart, een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Dit plan wordt aangepast aan jouw specifieke huidtype en doelen, en kan bestaan uit een combinatie van behandelingen en producten die het beste bij jouw situatie passen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verjonging met skinboosters of een meer ingrijpende behandeling met botox en fillers, Huidkliniek Steijeart biedt de expertise en zorg die je nodig hebt om de gewenste resultaten te bereiken. Boek vandaag nog een consult en begin aan jouw reis naar een gezondere, jonger ogende huid.

Inhoud

Zoeken

Kennisbank

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.