Detox jij met ons mee

Presentatie Cleanse&Revitalise detox kuur en meer…..

Vrijdag 2 maart, geven we twee keer een presentatie om 10.00 en 13.30. Diane de Bie van Laviesage vertelt hoe de detox kuur in zijn werk gaat en wat het resultaat is.

Deze detox kuur is een 11-daagse milde vorm van detoxen. Je reinigt je lichaam, voelt je gezond en fit, hebt meer energie en een stralende huid. En je bent ook nog eens 3 tot 4 kilo’s kwijt! Begin opgeruimd aan het nieuwe jaar! Binnenkort is er de landelijke Challenge Dag (21 maart).

Wie onze kuur gaat doen, krijgt een receptenboek t.w.v. 19,95 euro voor een gezond eetpatroon na de kuur. Bovendien, als extraatje, een collageenbooster behandeling t.w.v. 50 euro.

Ga de uitdaging aan!

Bezoekers kunnen een huidscan laten maken. We stellen onze nieuwe medewerkster Petra Cnossen voor die samen met Charlotte Steijaert de nieuwe transformage massage en de licht/laser therapie demonstreert.

Het wordt een gezellige dag, met een hapje en een drankje. Zin gekregen? Meld je aan per mail of telefoon. Meer informatie nodig? Neem contact op en we sturen je die toe.

Inhoud

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.