Huidkliniek Steijaert
Detox jij met ons mee

Presentatie Cleanse&Revitalise detox kuur en meer…..

Vrijdag 2 maart, geven we twee keer een presentatie om 10.00 en 13.30. Diane de Bie van Laviesage vertelt hoe de detox kuur in zijn werk gaat en wat het resultaat is.

Deze detox kuur is een 11-daagse milde vorm van detoxen. Je reinigt je lichaam, voelt je gezond en fit, hebt meer energie en een stralende huid. En je bent ook nog eens 3 tot 4 kilo’s kwijt! Begin opgeruimd aan het nieuwe jaar! Binnenkort is er de landelijke Challenge Dag (21 maart).

Wie onze kuur gaat doen, krijgt een receptenboek t.w.v. 19,95 euro voor een gezond eetpatroon na de kuur. Bovendien, als extraatje, een collageenbooster behandeling t.w.v. 50 euro.

Ga de uitdaging aan!

Bezoekers kunnen een huidscan laten maken. We stellen onze nieuwe medewerkster Petra Cnossen voor die samen met Charlotte Steijaert de nieuwe transformage massage en de licht/laser therapie demonstreert.

Het wordt een gezellige dag, met een hapje en een drankje. Zin gekregen? Meld je aan per mail of telefoon. Meer informatie nodig? Neem contact op en we sturen je die toe.

Zoeken

Kennisbank

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na tien mooie jaren aan het Jan Pelleboerplein is het voor ons nu tijd voor een nieuwe stap. De coronacrisis

Lees meer »
Tip van flip!

Tip van Flip!

”Ik heb geen last van UV, maar jullie zitten er maar mee!” Bescherm je huid om de twee uur tegen

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.