Gratis huidcheck bij Steijaert Huidkliniek

Heb je last van bepaalde huidproblemen, zoals acne of droogheid? Heb je een rode huid of veel pigmentvlekken? Hier kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. In veel gevallen kunnen deze oorzaken weggenomen of verminderd worden met de juiste behandeling. Bij Steijaert kun je een gratis online huidcheck laten doen.
Huidproblemen
Resultaten bij Steijeart Huidkliniek

Huidproblemen aanpakken van binnenuit 

Je weet vast wel welke klachten je ervaart, maar weet je ook waar deze vandaan komen? Wat de oorzaak is? Als je weet waar je klachten vandaan komen, kun je ze veel gerichter aanpakken. Dat is dan ook onze werkwijze. We kijken altijd eerst naar de onderliggende oorzaken van de huidproblemen. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag. Pas als de bouwstenen van de huid weer op orde zijn, kunnen we aan de slag met het aanpakken van de zichtbare klachten. Dit zorgt niet alleen dat de klachten beter behandeld kunnen worden, maar ook dat langdurige resultaten geboekt kunnen worden.

Gratis huidcheck en intake

Ben jij ten einde raad met je huid? Of zou je graag willen weten of er verbeteringen mogelijk zijn? Doe dan de gratis huidcheck! Je stuurt een foto van het probleemgebied. Wij beoordelen deze foto zo goed als mogelijk en geven ons advies. Wil je meer zekerheid over de oorzaak van je klachten of over eventuele behandelingen? Plan dan een intake! De intake duurt ongeveer een uur en kost €55. Als je ervoor kiest om de behandelingen te starten, is de intake gratis.

Vul onderstaande formulier in en stuur de foto naar ons toe. Wij beoordelen de foto en nemen contact met je op.