Wij gaan verhuizen!

Na tien mooie jaren aan het Jan Pelleboerplein is het voor ons nu tijd voor een nieuwe stap.

De coronacrisis heeft ons veel gekost, maar, verrassend genoeg, nog meer gebracht. Nog meer dan voorheen zijn we volgens ons eigen concept gaan werken. De ervaring had ons al geleerd dat we met dat concept de beste resultaten behaalden, wat resulteerde in steeds meer tevreden klanten.

De beslissing om te verhuizen is niet helemaal vrijwillig genomen: wanneer je als ondernemer de klappen van een dergelijke crisis alleen moet opvangen, is dat lastig. Het voelt een beetje als ongedekt in de boksring staan. Wij kunnen inmiddels het gezegde “In een crisis tonen mensen hun ware aard” onderschrijven. We kregen veel hulp, ook van mensen van wie we het misschien niet hadden verwacht. Dat was hartverwarmend, dank daarvoor.

We bedanken iedereen voor de mooie tijd die we in Paterswolde hebben beleefd. Nu is het tijd voor verandering en gaan we verhuizen naar Zuidlaren. We kijken ernaar uit.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om daar een kijkje te komen nemen.

Hartelijke groeten van Team Steijaert

Het Park, Berkenweg 1

9471 VA Zuidlaren

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.