Huidkliniek Steijaert
Presentatie over het brein

Bent u ook benieuwd naar de invloed van stress, hormonen, voeding en beweging op het brein?

27 november komt Erik Alexander Richter een boeiende presentatie geven over de relatie gezondheid en het brein. Erik, docent Natuurgeneeskundige Wetenschappen en klinisch psychisch Neuro-immunoloog, legt uit wat de relatie is tussen gezondheid en een vitaal gezond brein. We kunnen onze gezondheid in eigen hand nemen!

Aan de orde komt het belang van de juiste vetten en eiwitten voor optimaal werkend brein, een krachtig immuunsysteem, sterke botten en een soepel werkende spijsvertering met bijbehorende darmen.

Wanneer: Woensdag 27 november, binnenlopen vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur
Waar: Herberg Hilbrantsz, Hoofdweg 90 Eelde
Entree: 5 euro

Van harte welkom!

Aanmelden kan via onderstaande link:

[email protected]

Telefonisch (050-3090805) aanmelden mag natuurlijk ook.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  Annet Steijaert, 06-11655845

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.