Huidkliniek Steijaert
Grip op je gewicht

Graag zouden wij u willen uitnodigen voor de presentatie ‘’Grip op uw gewicht’’ van docent Natuurgeneeskundige Wetenschappen en klinisch psychisch neuro-immunoloog Erik Alexander Richter.

Een gezond gewicht is de basis voor een gezond leven! Het is echter voor velen een hele uitdaging om het streefgewicht te bereiken of zelfs te behouden. Natuurlijk is het afhankelijk van heel veel factoren, zoals stress, bloedsuikerspiegel, hormonen en het functioneren van de darmen. De “darm-hersen connectie’’ speelt hier een belangrijke rol.

Deze aspecten  willen we op 30 januari de revue laten passeren. Deze zijn namelijk niet alleen van invloed op uw gewicht maar zijn ook van invloed op uw hersenfunctie, bloedvaten en bloeddruk, skelet en uw huid.

Wanneer:
Donderdag 30 januari.
Inloop 19.00 uur, start presentatie 19.30 uur.

Locatie:
Hotel van der Valk (Hoogkerk-Groningen),
Borchsingel 53,
9766 PP Eelderwolde.

Kosten:
€ 15,00 pp incl 1 consumptie (koffie, thee, fris).
Aan de zaal  te voldoen, a.u.b. contant en gepast betalen.

Gezonder en springlevend 2020 in?  Meldt u aan via [email protected] of telefonisch via 050-3090805 voor deze boeiende, interactieve avond.

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.