Huidkliniek Steijaert
Nieuw- Spaarsysteem-app

Nieuw: Spaarsysteem.

Vanaf nu is onze Huidkliniek Steijaert  app (applicatie) online. Download de app via de app store en spaar bij ons voor punten. Hoe werkt het?

  1. Ga via je mobiel (smartphone) naar play store (android) of  app store  (iphone).
  2. Typ in de zoekbalk Huidkliniek Steijaert.
  3. Selecteer de app van Huidkliniek Steijaert en klik op installeren.
  4. Neem bij een behandeling of aankoop van producten uw  telefoon mee. Wij geven u via de app punten voor de aangekochte producten of afgenomen behandeling.
  5. De opgespaarde punten kunt u vervolgens verzilveren via de app. Selecteer spaarkaart en u kunt zien welke behandelingen en producten u voor de gespaarde punten kunt krijgen.

Wacht niet met sparen en download de app!!

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.