Huidkliniek Steijaert
Nieuw- Loveli deo

Zweet gaat pas ruiken als het in contact komt met de bacteriën op je huid. En dat is wat men wil voorkomen. Dat kan men doen door de oksels regelmatig te wassen,  maar ook door de pH-waarde van de huid omhoog te brengen, zodat de de bacteriën op de huid er niet kunnen leven. Geen bacteriën betekend geen geurtjes.
En dat is precies wat het natriumbicarbonaat in de deo van Loveli doet. Een andere naam voor natriumbicarbonaat is zuiveringszout en zo heet het niet voor niets.  Zweet wordt hierdoor namelijk meteen geneutraliseerd als het via de zweetklieren de huid bereikt. Bijkomstig voordeel van natriumbicarbonaat is dat het ook nog iets zweet kan absorberen.

Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat goed werkt tegen geurtjes. Maar ook kokosolie heeft een neutraliserende werking en arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

Wij gebruiken deze deodorant al een aardige tijd en willen dit product graag met u delen. Fijn voor uzelf maar ook leuk om bijvoorbeeld met de kerst cadeau te doen.

Geuren:  cotton fresh, orange blossem, appleblossom.

Zoeken

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.