Huidkliniek Steijaert
Bloed mooi... hannah is de oplossing

Een methode die werkt

Al zo’n 25 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste en er zijn wel eens momenten dat ik denk: ‘Is dit het nou? Vind ik het nog leuk genoeg?’ Toen kwam ik hannah tegen…. hannah skin improvement

Het klinkt niet Nederlands, maar dat is het wel. hannah is het Nederlandse bedrijf dat de mogelijkheden om de huid te verbeteren een nieuwe impuls geeft. De combinatie van producten en technieken die elkaars werking versterken en optimaliseren. Dat was precies wat ik nodig had om mijn passie voor het werk in stand te houden en te ‘voeden’!

Doorbloeding belangrijk

In deze huidverbeteringsmethode staat de doorbloeding van uw huid centraal. Doorbloeding zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, voor de aanvoer van zuurstof ten behoeve van de celdeling en voor de opname van voedingsstoffen. Vindt u uw huid vaal, futloos of wat rimpelig? Heeft u last van pigmentvlekken? Dan kan het best zijn dat uw doorbloeding onvoldoende is. Een gezonde huid is een doorbloede huid. Denkt u maar aan wat de sportschool betekent voor uw lichaam. Wanneer u ouder wordt, neemt de doorbloeding af, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen stagneert. Met hannah is herstel goed mogelijk.

In de salon en thuis

Wij voeren in onze salons behandelingen uit met de producten van hannah, die geschikt zijn voor ieder huidtype, ook voor de couperosehuid. Bovendien heeft hannah uitstekende producten waarmee u thuis uw huid dagelijks kunt laten doorbloeden.

Bindweefselmassage

Veel effect heeft de methode van hannah dankzij de bindweefselmassage. Doorbloeding neemt af bij verkleefd bindweefsel. Wij masseren uw gezicht en decolleté en heffen daarmee de blokkades op die een goede doorbloeding in de weg staan. Cellen worden geprikkeld, de huid neemt de werkzame stoffen op. Het resultaat is verrassend! Misschien een wat technisch
verhaal? Wilt u meer uitleg, neem dan contact met ons op.

Annet Steijaert

Zoeken

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.