Huidkliniek Steijaert
Bestellen producten - openingstijden - Corona voorzorgsmaatregelen

Lieve Huidkliniek klanten,

In ons beroep is het onmogelijk om geen fysiek contact te hebben. Wij vertrouwen erop dat u alleen bij ons komt als u geen griep-achtige klachten heeft. Andersom kunt u erop vertrouwen dat ons team alle voorzorgsmaatregelen ten aanzien van hygiëne en gezondheid in acht neemt.  Wij zullen ten allen tijde bij de behandelingen een mondkapje dragen. In de hele kliniek is voldoende desinfectie en handzeep te gebruiken. Verkouden of zieke medewerkers zullen niet aanwezig zijn in de kliniek.

Voor ons worden het waarschijnlijk wat moeilijkere tijden.  Wij willen onze klanten vragen uw producten bij ons te blijven afnemen. Mocht het zover komen dat de producten niet meer in onze winkel afgenomen kunnen worden dan zullen wij er alles aan doen om deze zo snel mogelijk bij u bezorgd te krijgen. Houd onze website in de gaten over berichtgeving van de actuele openingstijden van de winkel.

U kunt uw bestelling doorgeven via info@huidkliniek-paterswolde.nl , telefonisch via 050-3090805 of per  whats ap via 06-11655845

Als dank en lichtpuntje zullen wij een klein presentje bij uw bestelling voegen zolang de voorraad strekt. 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten,

Team Huidkliniek.

Zoeken

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.