Huidkliniek Steijaert
Bestellen producten - openingstijden - Corona voorzorgsmaatregelen

Lieve Huidkliniek klanten,

In ons beroep is het onmogelijk om geen fysiek contact te hebben. Wij vertrouwen erop dat u alleen bij ons komt als u geen griep-achtige klachten heeft. Andersom kunt u erop vertrouwen dat ons team alle voorzorgsmaatregelen ten aanzien van hygiëne en gezondheid in acht neemt.  Wij zullen ten allen tijde bij de behandelingen een mondkapje dragen. In de hele kliniek is voldoende desinfectie en handzeep te gebruiken. Verkouden of zieke medewerkers zullen niet aanwezig zijn in de kliniek.

Voor ons worden het waarschijnlijk wat moeilijkere tijden.  Wij willen onze klanten vragen uw producten bij ons te blijven afnemen. Mocht het zover komen dat de producten niet meer in onze winkel afgenomen kunnen worden dan zullen wij er alles aan doen om deze zo snel mogelijk bij u bezorgd te krijgen. Houd onze website in de gaten over berichtgeving van de actuele openingstijden van de winkel.

U kunt uw bestelling doorgeven via [email protected] , telefonisch via 050-3090805 of per  whats ap via 06-11655845

Als dank en lichtpuntje zullen wij een klein presentje bij uw bestelling voegen zolang de voorraad strekt. 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten,

Team Huidkliniek.

Zoeken

Kennisbank

Rosacea

Rosacea, de oorzaak en de behandeling

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en ontstekingen in het gezicht zichtbaar zijn. Het ontstaat met name bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar. Hoe mensen rosacea ervaren wisselt per persoon. De een heeft meer last van de roodheid en warmte in de huid en bij de ander staan de ontstekingen meer op de voorgrond. Sommige mensen ervaren ook jeuk op de huid en bij de ogen.

Lees meer »
Minerale make up

Waarom zou je overstappen op minerale make-up

Veel klanten komen bij ons in de huidkliniek voor het verbeteren van de huid. We starten de behandeling (bijna) altijd van binnenuit. Aanvullend hierop gebruiken we cosmedische producten. Door zowel van binnenuit als van buitenaf met de huid aan de slag te gaan, zien we al binnen korte tijd zichtbare huidverbetering.

Lees meer »

Snel en makkelijk nieuwe huidproducten bestellen?

 O.a. Image Skincare, Environ & ZO Skincare? Ga naar onze webshop.

Doe de gratis huidcheck!

De eerste stap naar huidverbetering is het bepalen van de klachten. Door te kijken naar de klachten, kunnen we bepalen waar je huid behoefte aan heeft. Dan kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen. Doe de gratis huidcheck. Stuur ons een foto van de probleemzone. Wij beoordelen deze en geven je een gratis advies.